Drunken Dolly


Bio

Drunken Dolly en alcohol, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zouden hun eigen tenen nog amputeren om dichter bij de bar te kunnen staan.

Op hun nieuwe EP, welke 16 maart 2019 is uitgekomen, wordt hun liefde voor feesten en alcohol nogmaals goed bezongen en zorgen ze ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan, waardoor je je schoenzolen onder je schoenen vandaan danst.

Drunken Dolly viert al jaren feest op de Nederlandse podia en inmiddels hebben ze tijdens hun meerdere UK-tours ook daar laten zien dat Drunken Dolly feesten en drinken is.
Dat in combinatie met hun energieke show vol punk, folk en meerstemmige samenzang, staan ze bekend om samen met hun vrienden van het ‘Drunken Dolly Drinking Team’ te zorgen dat menig tapinstallatie leeg wordt gedronken en een groot feest gegarandeerd is.

Bijna vanzelfsprekend dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 en 2018 de AFAS Live op zijn kop hebben gezet met hun support bij de Dropkick Murphys en Flogging Molly.
Hun vrienden van Ferocious dog hebben deze gangmakers voor hun eigen festival, Dogfest, naar Engeland gehaald en ondertussen hebben The Rumjacks en The Real Mckenzies ook te maken gekregen met het feestgeweld van deze jongens.